Lineage II Forums  
Go Back   Lineage II Forums > Technical Discussions > General Technical Issues

Login


General Technical Issues Describe your client-side, hardware or software complications. This is not a place to report game bugs.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-04-2011, 09:31 AM   #1
lCronosl
Elpy
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 4
lCronosl is an unknown quantity at this point
Default How to edit l2.ini?

Does anyone know how to modify Goddess of Destruction L2.ini? I've always used L2FileEdit to do it, but it seems that it's not working anymore on GoD. I'm asking this because I'd really love to edit L2MaxPawnResourceLoad to get better performance on SSD disk and I'd also like to get rid of the annoying window frame in windowed mode.
lCronosl is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 09:37 AM   #2
TwilightAngel
Grave Predator
 
TwilightAngel's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 424
TwilightAngel is on a distinguished road
Default Re: How to edit l2.ini?

Quote:
Originally Posted by lCronosl View Post
Does anyone know how to modify Goddess of Destruction L2.ini? I've always used L2FileEdit to do it, but it seems that it's not working anymore on GoD. I'm asking this because I'd really love to edit L2MaxPawnResourceLoad to get better performance on SSD disk and I'd also like to get rid of the annoying window frame in windowed mode.
then play full screen =P

also are you sure your allowed to be editing something like that
TwilightAngel is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 09:51 AM   #3
Darma
Dark Knight
 
Join Date: Nov 2011
Location: My home
Posts: 196
Darma is an unknown quantity at this point
Default Re: How to edit l2.ini?

wtf? modifiying client is not allowed.

READ THE F****** rules BEFORE playing!
Darma is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 10:17 AM   #4
sTiNkFiSt
Dark Lord
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 243
sTiNkFiSt is an unknown quantity at this point
Default Re: How to edit l2.ini?

NCSoft used to ban accounts for people asking that stuff
sTiNkFiSt is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 10:35 AM   #5
lCronosl
Elpy
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 4
lCronosl is an unknown quantity at this point
Default Re: How to edit l2.ini?

OK. I didn't know that you can't even modify simple text file with client settings(I don't see any logical reason why you shouldn't be able to make your game run better)..
lCronosl is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 10:37 AM   #6
sTiNkFiSt
Dark Lord
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 243
sTiNkFiSt is an unknown quantity at this point
Default Re: How to edit l2.ini?

Been this way since closed beta, Game specifically says do not manually edit client files in any way.
sTiNkFiSt is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 10:43 AM   #7
michas
Imperial Warlord
 
Join Date: Jan 2011
Location: Parallel Universe
Posts: 1,141
michas is on a distinguished road
Default Re: How to edit l2.ini?

Quote:
Originally Posted by lCronosl View Post
OK. I didn't know that you can't even modify simple text file with client settings(I don't see any logical reason why you shouldn't be able to make your game run better)..
Cuz in same txt file you are able to turn on ex. unlimited view. Thats why...
michas is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 10:59 AM   #8
Skelton
Purgatory Shadow
 
Join Date: Dec 2011
Location: Dark Forest
Posts: 604
Skelton is an unknown quantity at this point
Default Re: How to edit l2.ini?

Quote:
Originally Posted by Darma View Post
wtf? modifiying client is not allowed.

READ THE F****** rules BEFORE playing!

This behavior is simply unacceptable.

You can be exactly precise without sounding like a *********. Obviously he didn't know about this otherwise he wouldn't be posting it here, would he?
Skelton is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2011, 04:53 AM   #9
Darma
Dark Knight
 
Join Date: Nov 2011
Location: My home
Posts: 196
Darma is an unknown quantity at this point
Default Re: How to edit l2.ini?

Quote:
Originally Posted by Skelton View Post
This behavior is simply unacceptable.

You can be exactly precise without sounding like a *********. Obviously he didn't know about this otherwise he wouldn't be posting it here, would he?
I don't care what u are saying.
Every game has it's own rules/EULA etc etc blabla.

Read them before playing, it's for your own good, otherwise IF you get banned you will start crying

PS: I am talking in general, not only for you.
Darma is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2011, 08:14 AM   #10
becksi
Tainted Zombie
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 84
becksi is an unknown quantity at this point
Default Re: How to edit l2.ini?

yesterday i got kicked from server with the cause I would be cheating....
...at the end I had another game open (nss5)....great security checks
becksi is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2011, 12:36 PM   #11
Cylon
Dark Knight
 
Join Date: Dec 2011
Location: Venezuela
Posts: 166
Cylon is an unknown quantity at this point
Default Re: How to edit l2.ini?

Ok is bar to modify the client in order to cheat, but modifications just for improve your gam experience is not bad. I like to play with borderless window all my games, L2 should if not allow to mod the L2.ini to provide us for alternative L2.ini files so we can use what we like the best.

In the case of SSD is a must!
Cylon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:18 AM.