Lineage II Forums  
Go Back   Lineage II Forums > Technical Discussions > General Technical Issues

Login


General Technical Issues Describe your client-side, hardware or software complications. This is not a place to report game bugs.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-04-2011, 03:08 PM   #1
Pacanins
Elpy
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 6
Pacanins is an unknown quantity at this point
Default I keep getting the GameGuard error 610

When i launch the game it also launches this website, http://www.gameguard.co.kr/gameguard...ng/FAQ_erl.htm

If i dont pay attention to the website and i just try to into the game and login, in the fist home page of teh game where i login it says that GameGuard failed to update, i have tried everything i have found in the posts, and it still happens i have disable all my firewalls and i gave GameGuard trusted stats within my computer but it keeps giving me the same error what should i do?
Pacanins is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 04:21 PM   #2
twist3112
Elpy
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 4
twist3112 is an unknown quantity at this point
Default Re: I keep getting the GameGuard error 610

DOWNLOAD THAT FIX - http://fyyre.l2-fashion.de/ct3_nogg.rar
AND COPY DSETUP.DLL TO YOUR FOLDER SYSTEM IN LINEAGE 2 AND REPLACE

THIS IS RUNNING -> THIS IS TO EVERYBODY WHO HAS GAMEGUARD ERRORS DOWNLOAD THAT FIX ->http://fyyre.l2-fashion.de/ct3_nogg.rar
twist3112 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 04:24 PM   #3
Szelena
Goblin Lord
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 33
Szelena is an unknown quantity at this point
Default Re: I keep getting the GameGuard error 610

if it is same file like i had it will make able u to log in but in game u get another GG problem :P and u can do nothink
Szelena is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 04:26 PM   #4
Szelena
Goblin Lord
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 33
Szelena is an unknown quantity at this point
Default Re: I keep getting the GameGuard error 610


Last edited by Szelena; 12-04-2011 at 04:29 PM.
Szelena is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2011, 11:48 AM   #5
Tincho86
Elpy
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Tincho86 is an unknown quantity at this point
Default Re: I keep getting the GameGuard error 610

Just go to C:/windows/system32/drivers/etc and delete the file "Host" then do a repair and done.

Sorry my bad english
Tincho86 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:45 AM.